Letno poročilo 2016

Prelistajte letno poročilo Mednarodnega inštituta za potrošniške raziskave.

Izvedli smo 46 potrošniških primerjalnih testov. Od tega je bilo 5 testov izvedenih v Sloveniji (polvisoki pohodniški čevlji, volnene nogavice in rokavice za alpsko smučanje v okviru ICRT testiranja ter test zamrznjenih ribjih palčk in test toasta iz bele in polnozrnate moke kot samostojna testa).

Naročniki na revijo ZPStest so prejeli 12 številk revije ZPStest, ki so izšle v desetih zvezkih oz. na 352 straneh, ki so potrošnikom ponudile obilo koristnega branja.

V okviru izvajanja javne službe `Izvajanja primerjalnih ocenjevanj blaga in storitev´, ki ga sofinancira Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, smo izvedli 6 primerjalnih ocenjevanj. Rezultati so prosto dostopni na spletni strani www.potrošnikovZOOM.si. Preberite več!

 

O nas

Mednarodni inštitut za potrošniške raziskave je raziskovalna organizacija, ki se ukvarja s politiko varstva potrošnikov, s primerjalnim ocenjevanjem kakovosti izdelkov in storitev, z informacijsko dejavnostjo v podporo zastopanju, svetovanju, informiranju in izobraževanju potrošnikov.

Kontakt

MIPOR

Tržaška 2, Ljubljana

01 4740610

mipor@mipor.eu

Mediji: mediji@mipor.eu