Letno poročilo 2014

Izvedli smo 39 potrošniških primerjalnih testov. Od tega je bilo 9 testov izvedenih v Sloveniji (zamrznjene pice margerita, bolonjske omake, pomarančni sokovi, zamrznjeni krompirček, detergenti za barvasto perilo, oblačila za tek, lesni peleti, alkalne baterije AA, klicni centri ponudnikov plina) in 30 mednarodnih testov izdelkov in storitev.

Med najbolj brane teste na spletni strani se je uvrstil test tabličnih računalnikov, ki si ga je ogledalo več kot 23.000 potrošnikov, sledita test mobilnikov in test lesnih peletov, ki ga pripravljamo skupaj z Gozdarskim inštitutom Slovenije. Prelistajte in preverite, kaj vse smo v letu 2014 naredili.

O nas

Mednarodni inštitut za potrošniške raziskave je raziskovalna organizacija, ki se ukvarja s politiko varstva potrošnikov, s primerjalnim ocenjevanjem kakovosti izdelkov in storitev, z informacijsko dejavnostjo v podporo zastopanju, svetovanju, informiranju in izobraževanju potrošnikov.

MIPOR

Tržaška 2, Ljubljana